Jotta
Lapsillakin
olisi loma

Pelastusarmeija järjestää talvileirin lisäksi kesäleirejä Nummelassa lasten omassa lomakodissa.

Leirit ovat perheille edullisempia kuin mitä leirin järjestäminen maksaa. Tarkoituksena on, ettei kenenkään tarvitse jäädä pois siksi, ettei ole varaa osallistumismaksuun tai välineisiin.Tarvittaessa korvaamme kaikki kulut, jotta lapsi pääsee leirille. Lahjoittajien tuella se on mahdollista!

Lasten lomakoti tukee perheitä, jotka painivat elämän suurten tai pienten ongelmien kanssa: yksinhuoltajia, pienituloisia, suurperheitä, yksinäisiä. Lomakoti mahdollistaa perheille loman, hengähdystauon arjesta, johon ei muuten olisi mahdollisuutta.

Lapset saavat elämyksiä ja oppivat sosiaalisia taitoja, itsenäisyyttä sekä turvallisia rajoja, mitkä myös heijastuvat positiivisesti perheeseen päin.

Leireillä syödään hyvää ruokaa, leikitään, askarrellaan, tutustutaan uusiin ihmisiin,saunotaan, vietetään levollisia hetkiä ja ihmetellään elämää yhdessä. Talvileirin jälkeen innokkaille leiriläisille voi kertoa, että kesäleirienodotus on alkanut.

“Vuosi toisensa jälkeen lapseni puhkuu innosta päästessään leirille. Näen isänä, kuinka hän on oppinut huomioimaan pienempiään ja auttamaan muita – kiitos leirien ja siellä vähitellen saatujen vastuutehtävien.” – leiriläisen isä

Sinun avullasi voimme tarjota leirejä lapsille ja nuorille ympäri vuoden.

Lämmin kiitos lahjoituksestasi.

Lahjoita

Tarinan henkilöiden nimet on muutettu ja kuvat ovat esimerkinomaisia.